Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)
Doelgroep

Met dit diploma van de Stichting Associatie voor Praktijkexamens toont u aan dat u zelfstandig de boekhouding van een kleine tot middelgrote organisatie kunt voeren.

Inhoud cursus

De cursus wordt verzorgd volgens de methode “Open Leren”. Dit betekent dat u zelfstandig de lesstof doorwerkt aan de hand van een studieschema. Tijdens de dagdelen “Open Leren” kunt u aan uw docent eventuele problemen voorleggen. “Open Leren” heeft als voordeel dat u op ieder moment met de studie kunt starten en uw eigen studietempo kunt bepalen. De onderdelen 1 en 2 worden op meerdere momenten per jaar online geëxamineerd. De onderdelen 3 en 4 worden halfjaarlijks schriftelijk geëxamineerd. Studiebelasting van 8 uur per week. Inhoud van de opleiding: Het Praktijkdiploma Boekhouden bestaat uit de volgende onderdelen: 1. Basiskennis Boekhouden (BKB) - 2. Basiskennis Calculatie (BKC) - 3. Module 1: de onderdelen “Financiële Administratie” en “Kostprijscalculatie” - 4. Module 2: de onderdelen “Periodeafsluiting” en “Bedrijfseconomie”

Duur

Maximaal 24 maanden

Plaats

Terneuzen

Examen

Vraagt u zelf aan bij de Associatie voor Praktijkexamens. Bij voldoende resultaat ontvangt u het diploma Praktijkdiploma Boekhouden van de Stichting Associatie Praktijkexamens als u in het bezit bent van de diploma’s Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie en als u minimaal het cijfer 6 heeft behaald voor de onderdelen van de modules 1 en 2. Een volgorde van de examens is niet voorgeschreven

Kosten

Kosten cursus € 997,50 p.p. en kosten lesmateriaal € 367,50 p.p. Vrijgesteld van BTW op grond van de Wet Omzetbelasting artikel II lid 1 onder o1.

Boekhoud trainingen
Inschrijven
footer