Basisveiligheid (VCA Basis) ééndaagse cursus met aansluitend examen
Doelgroep

Medewerkers die dit certificaat nodig hebben in hun werkomgeving. (b.v. in de petrochemische industrie, bouw of groenvoorziening)

Inhoud cursus

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde: - Arbowet- en regelgeving - Risico ongeval en preventie - Gevaarlijke stoffen - Werkgunningen en besloten ruimtes - Elektriciteit - Werken met gereedschappen en machines - Hijsen, tillen en dragen. Struikelen, uitglijden en lopen. - Werken op hoogte - Persoonlijke beschermingsmiddelen

Duur

1 dag

Plaats

Terneuzen, Kapelle, Oosterhout en op aanvraag op alle locaties mogelijk

Examen

Het examen ( VCA Basis) wordt afgenomen door een door erkend examenbureau. U krijgt 40 vragen en u heeft hiervoor maximaal 60 minuten. Zoals bij alle VCA Basis examens moet 65% van de vragen goed worden beantwoord

Kosten

€ 199,50 p.p. Inclusief lunch, cursusboek en examen - Vrijgesteld van BTW op grond van de Wet Omzetbelasting artikel II lid 1 onder o1.

Veiligheidstrainingen
Inschrijven
footer