Examen Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden (VIL VCU)
Doelgroep

Dit examen is verplicht voor intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn bij VCU-gecertificeerde uitzendbureau’s en is aan te bevelen voor alle intercedenten en leidinggevenden werkzaam in de technische en industriële branche

Inhoud cursus

De volgende onderwerpen komen in het examen aan de orde: - Arbowet en regelgeving - Risico ongeval en preventie - Gevaarlijke stoffen - Werkvergunningen en besloten ruimtes - Elektriciteit - Werken met gereedschappen en machines - Hijsen, tillen en dragen. Struikelen, uitglijden en lopen. - Werken op hoogte - persoonlijke beschermingsmiddelen

Duur

75 minuten

Plaats

Terneuzen, Kapelle, Oosterhout en op aanvraag op alle locaties mogelijk

Examen

Het examen ( VIL VCU) wordt afgenomen door een door erkend examenbureau. U krijgt 70 vragen en u heeft hiervoor maximaal 75 minuten. Zoals bij alle VIL VCU examens moet 65% van de vragen goed worden beantwoord

Kosten

€ 119,50 p.p. Vrijgesteld van BTW op grond van de Wet Omzetbelasting artikel II lid 1 onder o1

Veiligheidstrainingen
Inschrijven
footer